Moi,

Otteluohjelma on vihdosta viimein valmistunut (toki vasta ensimmäisien turnauksien osalta) ja kausi osaltamme starttaa 12.11 kotiturnauksella poltinaholla, jossa molemmilla joukkueilla on kaksi peliä. 

Olemme tässä turnauksessa vastuujoukkue, joten meidän vastuulla on mm. toimitsijoina toimiminen päivän jokaisessa pelissä, myös vierasjoukkueiden peleissä.

Tämä velvoittaa teitä vanhempia vetämään "haalareita päälle" ja osallistumaan järjestelyihin. Kaikki kun tekee vähän, ei kenellekään kasaannu kohtuutonta taakkaa hoidettavaksi.

Pidetään turnauksen ajan pienimuotoista kahviota, jossa voisi kahvin ja mehun lisäksi olla esimerkiksi sämpylöitä, mokkapaloja, pullaa tms. Näille em. myytäville herkuille tarvitsemme luonnollisesti muutaman kodinhengettären, jotka ne loihtisi meille myyntiin. Kahvion tuotto menee lyhentämättömänä joukkueen hyväksi. Se kuka ottaa kahvion pyörityksestä kopin itselleen, ilmoita siitä minulle asap.

Toimitsija tehtäviin nimetään kuhunkin peliin 2-3 henkilöä, jotka toimivat kyseisen pelin ajan toimitsijan tehtävissä. Jos nimetty henkilö on estynyt, hoitaa hän itselleen tuuraajan.

Pidetään ensi perjantaina ennen harjoituksia pieni palaveri tulevasta kaudesta, sekä yleisistä asioista. 

Oheisessa linkissä vielä turnauspäivän ohjelma: http://floorball.fi/kilpailu/alueelliset-sarjat/sisa-suomi/f2-pojat/     (klikatkaa F2-kilpasarja linkkiä)


HUOM!! PELAAJALLA TULEE OLLA KISAPASSI OSTETTUNA ENNEN SARJAPELEJÄ!!


-Marko